המעדנייה Route 90 בצוקים, בשולי כביש הערבה, היא פינת חן קולינרית שמזמינה לעצור בדרך לאילת. ולמתארחים בערבה.
המקום, שהוקם ב‑2017 על ידי השף יריב איתני – בוגר מטבחי מישלן –, מציע קונספט של דיינר ענייני אך ברמה גבוה עם כריכים עשירים מלחם ג’בטה טרי, בשרים מעושנים ונקניקים באיכות ובסלטים מתוצרת מקומית.
תאכלו כריך אסאדו עשיר, כריך גבינות גורמה או גרסה טבעונית, לצד פלטות גבינות/נקניקים ויינות מקומיים ואיכותיים.
המצרכים מגיעים ממקומות טובים בישראל וגם מיובאים, ויש ברז בירה של מבשלת בירה סמוכה.
האווירה מדברית רגועה עם אפשרות ישיבה ממוזגת בחוץ או בפנים,
ב שירות עצמי — ממתינים כ‑15 דקות לרוב, המזמינים נקראים ברמקול.
המקום אינו כשר,
נגיש,
מתאים לילדים ובעלי חיים וכולל חניה חינם.